+38 (057) 731-60-92 | +38 (057) 719-18-61

Про роботу Юридичної фірми «Глобус» в умовах карантину

21 березня / 2020

Шановні клієнти, бізнес-партнери, друзі!

Беручи до уваги карантинні заходи, які були введені на території всієї України, Юридична фірма «Глобус» повідомляє про рішення обмежити безпосередню участь наших фахівців у заходах і зустрічах.

Таке рішення зумовлене, перш за все, наміром не піддавати ризику Вашу безпеку і безпеку наших співробітників.

Водночас Юридична фірма «Глобус» продовжує надавати юридичні послуги в тому ж обсязі, що і раніше.

Ми пропонуємо перевести свою роботу з Вами у формат онлайн і будемо намагатися зробити такий перехід максимально комфортним для Вас.

Впродовж тривалого часу ми ефективно працюємо в подібному форматі з багатьма клієнтами, від яких знаходимося на значній відстані, тому вміємо забезпечувати якісну правову підтримку за допомогою різних онлайн-сервісів.

Наші фахівці, як і раніше, доступні для наших клієнтів дистанційно: вони проконсультують Вас по телефону, візьмуть участь в онлайн-конференції, підготують і відправлять Вам електронною поштою усі необхідні документи.

Також інформуємо Вас, що деякими судами вже зараз обмежено або заборонено доступ на їх територію, а Верховний Суд роз'яснив учасникам спорів їх право звернутися до судів з клопотаннями про відкладення судових засідань у зв'язку з карантином. Ми контролюємо поточний статус кожної з тих справ, за якими представляємо інтереси наших клієнтів, однак під час карантину з викладених вище причин не зможемо забезпечити їх якнайшвидший розгляд.

Гарантуємо, що в цей непростий період наші клієнти отримають від нас усю необхідну юридичну підтримку.

Сподіваючись на краще і вірячи в оптимальне вирішення ситуації, ми все ж готові до будь-якого розвитку подій і допоможемо Вам подолати всі перешкоди, які можуть трапитися на шляху.